Ulica Kulina bana bb, 75300 Lukavac, BiH
Pozovite nas:

035 414 548

Ponedeljak-Petak

07:00 - 19:00

Subota

08:00 - 16:00

Pišite nam:

info@esolab.ba

Laboratorijska dijagnostika ESOLAB

U našoj laboratoriji se radi preko 4000 analiza iz svih oblasti savremene kliničke dijagnostike.
Biohemija

Biohemija

Biohemijske analize predstavljaju pouzdanu metodu gdje se iz krvi pacijenta može utvrditi opšte zdravstveno stanje, ali i pojedinačni faktori koji ukazuju na potencijalna stanja poput nekroze, trudnoće, oboljenja bubrega, jetre ili pankreasa, bolesti kostiju i drugih bolesti.

Mikrobiologija

Mikrobiologija

Mikrobiologija se bavi proučavanjem mikroorganizama – jednoćelijskih i višećelijskih, što uključuje (mikologija, virusologija, bakteriologija i parazitologija). Mikrobiološke analize omogućavaju pouzdano otkrivanje uzročnika infekcija izazvanih gljivicama, bakterijama, virusima i parazitima.

Genetika

Genetika

Genetičko savjetovanje je proces u kome se osobe ili članovi porodice koji imaju povećan rizik od razvoja nasljednih genetičkih poremećaja obaveštavaju o posljedicama i prirodi poremećaja, vjerovatnoći razvoja iili načinu prenošenja, kao i mogućnostima koje su im potrebne tokom planiranja porodice ili očekivanja bebe.

Prijatelji i partneri naše poliklinike

Zahvaljujući našim strateškim partnerima Poliklinike EsoLab laboratorija su Aqualab, Synlab, Siemens, Roche i drugi. Ova saradnja omogućava našim korisnicima izbor preko 4000 visoko specifičnih analiza.
SynLab
Aqualab
Roche
Siemens
Iso9001
Poliklinika EsoLab Lukavac - povjerite svoje zdravlje nama!
Počeli smo sa radom 2016 godine riješenjem Ministarstva zdravlja Tuzlanskog kantona, kao prvi privatni medicinsko biohemijski laboratorija na području općine Lukavac.
Poliklinika EsoLab
Korisni linkovi
Kontakt informacije

Kulina Bana bb (kod Doma zdravlja), 75300 Lukavac, Bosna i Hercegovina

+387 35 414 548 | +387 62 750 301

info@esolab.ba